Nejprodávanější tituly - leden 2014

Nový občanský zákoník 2014
Publikace představuje základní změny, které přináší nový občanský zákoník, srozumitelnou a čtivou formou seznamuje čtenáře s novými instituty (právní jednání, právo stavby aj.) i se změnami v pojetí stávajících institutů (pojetí věci, pojetí nemovitosti, k

Nový občanský zákoník 2014

386 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Sibiřská výchova
(8x)
Fascinující portrét podněsterské komunity Urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Moldavska, svými kořeny však dodnes tkví v sibiřském prostředí a tamním způsobu života. Autobiografický příběh.

Sibiřská výchova

314 Kč
Čtení o Václavu Havlovi
Čtení o Václavu Havlovi nemá suplovat potřebnou monografii o Havlově literárním díle, chce však oživit diskusi o autorově umělecké a kritické tvorbě, stejně jako o přístupech, které k ní otevírají cestu.

Čtení o Václavu Havlovi

170 Kč
Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

202 Kč
Naháč
(4x)
Sedaris nahlíží pod povrch běžného života a vidí, jak to tam bublá absurditou, a nezastaví se ani před rouhačskými představami, na jaké se tzv. spořádaní občané neodváží byť jen pomyslet.
Ukázky

Naháč

298 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Neklidný muž
(9x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
Ukázky

Neklidný muž

280 Kč
Ztracený symbol - ilustrované vydání
(6x)
Pátá kniha Dana Browna a jeho třetí román s Robertem Langdonem se odehrává v průběhu pouhých dvanácti hodin. A nic není tak, jak se zdá na začátku. Přeložili Michala Marková a David Petrů, ilustrované vydání.
Ukázky

Ztracený symbol - ilustrované vydání

423 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>