Nejprodávanější tituly - leden 2014

Valdštejn a Lukrecie

Když byl jeden z nejvýznamnějších vojevůdců a politiků z doby třicetileté války Albrecht Václav Eusebius z Valdštejna (1583–1634) ještě neznámým a chudým šlechticem, učinil z dnešního pohledu dva taktické kroky.... Historický román.

Valdštejn a Lukrecie

206 Kč
Velká žena z Východu
(2x)
Krutě veselý příběh o mladé ženě z Česka, která se rozhoduje nejen mezi třemi osudovými muži, ale taky mezi zahraniční kariérou, horskou loukou a touhou být nejkrásnější ze všech.

Velká žena z Východu

224 Kč
Všechno je jinak
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
Závoj a džíny
Životní osudy žen žijících v islámu. Kromě reportáží tu nacházíme obecnější zamyšlení i osobní vzpomínky, mezi autorkami jsou vedle žen pocházejících přímo z islámských zemí také Češky, např. známé novinářky P. Procházková a P. Jazairiová.
Ukázky

Závoj a džíny

118 Kč
Zmizet (brož.) - 25%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
Ukázky

Zmizet (brož.)

239 Kč
179 Kč
Zpěv křídel
V druhém svazku edice Dech života tentokrát najdete fascinující fotografie ptáků z celého světa. Barevné snímky Pavla Bačeho umocňují nadčasové texty známých osobností.

Zpěv křídel

287 Kč
Zrození státu
(1x)
V knize Zrození státu se čtenář dozví, co dnes badatelé soudí o vzniku a stabilizaci nejstarší státnosti v prvotních civilizačních ústředích Starého světa - Egyptě, Mezopotámii, Indii a Číně.
Ukázky

Zrození státu

210 Kč
Apage Satanas!
(2x)
Historické krimi z pera Vlastimila Vondrušky přináší další případ Oldřicha z Chlumu.
Ukázky

Apage Satanas!

199 Kč
Béla Tarr – v oku velryby
(1x)
Monografický sborník textů "BÉLA TARR. V oku velryby" se pokouší osvětlit z různých úhlů pohledu dosavadní dílo stěžejního maďarského režiséra současnosti - Bély Tarra.

Béla Tarr – v oku velryby

179 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>