Nejprodávanější tituly - leden 2014

Chtěl jsem jí zazpívat - 11%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.

Chtěl jsem jí zazpívat

259 Kč
230 Kč
Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut) - 11%
(3x)
Nové vydání prvního románu Emila Hakla, který se odehrává v polovině 90. let minulého století. Text vychází ve značně přepracované, doplněné a zhutněné podobě, autor se z něj pokusil "vyházet zbytečnou veteš".

Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut)

251 Kč
223 Kč
Jak to vidí Václav Cílek - 20%
(3x)
Nejnovější Cílkova publikace je autorsky upraveným přepisem jeho rozhovorů s moderátory Českého rozhlasu 2. Čtenář zde nalezne vysvětlení řady jevů, jako jsou například časté povodně střídané nezvyklými vedry, důsledky těžby hnědého uhlí na severu Čech.
Ukázky

Jak to vidí Václav Cílek

99 Kč
79 Kč
Jan Werich delikatesy - 20%
Lahůdkové archivní objevy vyprávění, nápadů a úvah Jana Wericha. Záznamy pocházejí z archívu Ondřeje Suchého, některé z nich tvořil Jan Werich pro Suchého rozhlasový pořad Gramotingltangl.
Ukázky

Jan Werich delikatesy

69 Kč
55 Kč
Nástup romantismu - 11%
(1x)
V předkládané knize, jež je nejvýznačnějším a monumentálním dílem mnichovského profesora Hanse Graßla, se autor snaží postihnout vzájemné působení různých německých a zčásti též francouzských myšlenkových proudů v počátcích romantiky.

Nástup romantismu

396 Kč
352 Kč
Nevěra a co s ní - 20%
S partnerskou nevěrou se totiž setkal, setkává, nebo v budoucnosti setká téměř každý člověk. A pokud ji nezažije na vlastní kůži, postihne zcela jistě někoho z blízkých.
Ukázky

Nevěra a co s ní

129 Kč
103 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
Proveď vola světem, volem zůstane - 11%
(3x)
Milan Kohout, nepřehlédnutelný performer a pedagog, se nám představuje v roli literáta, a že v literární branži dosahuje stejných kvalit jako ve svých nejlepších performancích, se můžete přesvědčit nad jeho knihou Proveď vola světem, volem zůstane.

Proveď vola světem, volem zůstane

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>