Nejprodávanější tituly - říjen 2014

Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Atlasova vzpoura
(18x)
Rozsáhlý, vlivný a kontroverzní román Ayn Randové vyšel poprvé v roce 1957 a dodneška je její nejproslulejší a nejprodávanější knihou. Randová se věnovala především filosofii, vypracovala vlastní směr zvaný objektivismus.
Ukázky

Atlasova vzpoura

848 Kč
Život za životem
(3x)
Angličanka Ursula Toddová zemře těsně po narození jedné únorové noci roku 1910. V následující kapitole se téže únorové noci narodí znovu, přičemž tentokrát přežije, aby podstoupila celou řadu tragických, mnohdy heroických konců.
Ukázky

Život za životem

338 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Šachové figurky
(9x)
Závěrečný román trilogie z ostrova Lewis. (Skála, Muž z ostrova Lewis, Šachové figurky)

Šachové figurky

280 Kč
Do temnoty
(9x)
Osobní vyprávění českého vojáka, ve kterém otevřeně líčí své osudy od motivace pro vstup do armády přes náročný výcvik a půlroční nasazení na základně v Afghánistánu až po boj s těžkou nemocí po návratu domů…
Ukázky

Do temnoty

269 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Poslední Laponec
(2x)
Napínavý román z prostředí dálného Severu ověnčený víc než 20 literárními cenami.

Poslední Laponec

179 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan
(1x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.

Padrino Krejčíř – Afričan

280 Kč
Kuchařka ze Svatojánu
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>