Nejprodávanější e-knihy - říjen 2014

Modlitba za Owena Meanyho
(25x)
Kniha vypráví příběh prazvláštně nadaného chlapce Owena Meanyho, posmívaného mezi svými vrstevníky, ze kterého se však posléze stává mladík nebývalé autority, prorok, jenž prožívá absurdní novodobou paralelu s životem Ježíše Krista.
Ukázky

Modlitba za Owena Meanyho

198 Kč
Složka 64
(17x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.
Ukázky

Složka 64

189 Kč
Možná že odcházíme
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
Pentagram
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Písečný muž
(19x)
Čtvrtý krimi román série s komisařem Joonou Linnou. Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu.
Ukázky

Písečný muž

249 Kč
Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Ekonomie dobra a zla
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
Poutník - Mágův deník
(5x)
První román světoznámého brazilského autora líčí neobyčejné putování za ztraceným mečem, cestu za vlastním osudem a nalézání životní síly.
Ukázky

Poutník - Mágův deník

138 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(23x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 783 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 79 > >>