Nejprodávanější tituly - březen 2014

Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Na odstřel
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české XI.b
(1x)
Jedenáctý svazek obsáhlé práce mapuje dějiny českých zemí v letech 1792-1860.

Velké dějiny zemí Koruny české XI.b

711 Kč
Levhart
(7x)
8. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Levhart

494 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky

Švábi

449 Kč
Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

Ukázky

Jméno růže

508 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Nádherné trosky
(4x)
Dějově bohatý román o lidských snech a jejich střetu s realitou, který nás z italského městečka zavádí hned na natáčecí scénu velkofilmu Kleopatra, hned doprostřed zábavy edinburského festivalu či prostředí hollywoodského filmového průmyslu.
Ukázky

Nádherné trosky

338 Kč
Jenom ponožky nestačí
Vítejte v životě Michaela Swarbricka – horší už to být nemůže! Dojemně komický příběh o dospívání pro všechny, kdo přežili pubertu.
Ukázky

Jenom ponožky nestačí

220 Kč
Psi z Rigy
(2x)

Mankellovy knihy nejsou jen obyčejné detektivky. Henning Mankell stvořil postavu Kurta Wallandera proto, aby jeho prostřednictvím mohl psát o znepokojivém vzestupu násilí a rasismu, který podkopává základy švédské společnosti.

Psi z Rigy

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>