Nejprodávanější tituly - duben 2014
poezie

Cantos III
(1x)
Zdrojem k Čínským Cantos byly Poundovi francouzské dějiny Číny Histoire générale de la Chine ou Annales de cet Empire (Paříž, 1777–1785, ve 13 svazcích).
poezie

Cantos III

327 Kč
Co zůstává
Revue Proglas, vycházející v Brně v letech 1990–2008, patřila k předním periodikům zabývajícím se pravidelně literaturou a kulturou. Mezi jiným byla na jejích stránkách téměř po dvacet let pravidelně otiskována poezie současných českých autorů.
poezie

Co zůstává

268 Kč
Kouká Mína do komína
Soubor říkanek pro děti od 4 let je určen k procvičování výslovnosti všech hlásek českého jazyka.
poezie

Kouká Mína do komína

212 Kč
Krutá dobrodružství
(3x)
Výbor z básnické a písňové tvorby předního francouzského spisovatele přeložil, uspořádal a doslovem opatřil Jiří Dědeček.
poezie

Krutá dobrodružství

224 Kč
Spisy VI  - Básně
(1x)
6. svazek Borgesových Spisů obsahuje první české překlady Borgesovy poezie do češtiny, zejména autorovu nejoblíbenější sbírku Tvůrce.
poezie

Spisy VI - Básně

223 Kč
Šepoty do dešťů
Originální poezie, vyjadřující touhu po naplnění, ale zároveň ukazuje i odvrácenou stranu lásky, a tou je strach ze zklamání a samoty.
poezie
Ukázky

Šepoty do dešťů

25 Kč
Úloža
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
poezie

Úloža

133 Kč
Volavka
Pravdu o sobě shrnuje do rázné věty: „Jsem Petra Strá a píšu básně.“ Křehká, ženská, velmi osobitá imaginace.
poezie

Volavka

143 Kč
Básně a Brundibásně
(2x)
Tvorba Jiřího Pištory má blízko k existenciální linii české poezie, reprezentované jmény Františka Halase, Vladimíra Holana či Oldřicha Mikuláška. K rysům autorovy poetiky patří záznamy samoty a odcizení a z nich pramenící úzkosti.
poezie

Básně a Brundibásně

254 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
poezie

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>