Nejprodávanější tituly - duben 2014

Selský baroko
(6x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

269 Kč
O rodičích a dětech
(6x)
Třetí próza Emila Hakla líčí setkání dvaačtyřicetiletého Jana Beneše s otcem. Zaznamenává jejich vzájemný rozhovor, který se odehrává během jednoho odpoledne a večera.

O rodičích a dětech

219 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.

Hobit

1 251 Kč
Made in Japan
(1x)
Druhý svazek nové edice zaměřené na vizuální studia a kulturu je věnován japonské popkultuře.
Ukázky

Made in Japan

266 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.

Sára. Kniha první

195 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Recepty z farmářského trhu 2. díl
(3x)
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin.

Recepty z farmářského trhu 2. díl

169 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>