Nejprodávanější tituly - červen 2014

Léta s Top Gear
(2x)

Clarkson je velmi vtipný… Jeho dobře nabroušená politická nekorektnost se čte s potěšením… Tento autor nemá daleko k tomu, aby se z něho stal britský národní klenot. Daily Telegraph

Ukázky

Léta s Top Gear

338 Kč
Složka 64
(7x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.

Složka 64

314 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Skutečná událost
(6x)
Hlavní postavy nového románu jsou tři kamarádi. Jeden z nich – vypravěč – se ocitá v Oslu těsně po tragické střelbě na ostrově. Na cestu si bere jako četbu do letadla knihu o německé teroristické skupině RAF. Z tíživé atmosféry se vrací zpátky do Prahy....
Ukázky

Skutečná událost

219 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Čím jdu rychleji, tím jsem menší
(6x)
Tragikomický román norské autorky vyšel v roce 2009 a okamžitě se mu dostalo nadšeného přijetí ze strany kritiků i čtenářů.
Ukázky

Čím jdu rychleji, tím jsem menší

178 Kč
Tichý dech
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
Rok v Provenci
(4x)
Rok v Provenci, kniha britského publicisty a spisovatele Petera Mayleho, nás provází měsíc po měsíci rokem novopečeného majitele domu v Provenci.
Ukázky

Rok v Provenci

168 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky

Švábi

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>