Nejprodávanější tituly - červen 2014

Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Opráski sčeskí historje - 11%
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
159 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Dějiny amerického národa - 11%
(1x)
Dějiny amerického národa v Johnsonově podání jsou o to dramatičtější, že se v nich anglický historik pokouší postihnout zápas o charakter a smysl americké kultury.

Dějiny amerického národa

323 Kč
287 Kč
Evropan Jiří z Poděbrad - 11%
Kniha vychází k 550.výročí mírových snah krále, který předběhl svou dobu o několik století. Autor Petr Hora-Hořejš proslul svojí řadou knih Toulky českou minulostí.

Evropan Jiří z Poděbrad

242 Kč
215 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Písečný muž - 11%
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.

Písečný muž

314 Kč
279 Kč
Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>