Nejprodávanější tituly - červenec 2014
beletrie

Písečný muž
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.
beletrie

Písečný muž

314 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
beletrie
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Žena v kleci - 25%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
beletrie

Žena v kleci

239 Kč
179 Kč
Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

beletrie
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
Jan Hus
(3x)
Svižným způsobem napsaný životopis českého reformátora, jenž, ač ponořen ve středověku, v mnohém předstihl svoji dobu, je knihou o společenské imaginaci v čase krize víry a nahromaděného společenského přetlaku.
beletrie
Ukázky

Jan Hus

423 Kč
Vzkaz v láhvi - 25%
(7x)
Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska je objevena dávno zapomenutá láhev se vzkazem psaným krví. Stojí tam dánsky POMOC…
beletrie

Vzkaz v láhvi

239 Kč
179 Kč
Zabijáci - 25%
(5x)
Brožované vydání druhého dílu kriminální série Oddělení Q. Před dvaceti lety byla nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí.
beletrie

Zabijáci

239 Kč
179 Kč
Mycelium III : Pád do temnot
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
beletrie
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
Hollywood

I tento Bukowského román vypráví autorovo alter ego Henry Chinaski, tentokrát se však s ním a jeho ženou Sarah dostáváme do poněkud nezvyklého prostředí: do hollywoodských filmových studií.

beletrie
Ukázky

Hollywood

236 Kč
Vítr, tma, přítomnost
(6x)
Kniha otevírá exkurzi do zákulisí funkce mocenských aparátů, doplněnou barokně pestrou mozaikou čistě soukromých i globálně-ekonomických událostí, skládajících dohromady nesnadný obraz naší současnosti.
beletrie
Ukázky

Vítr, tma, přítomnost

404 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>