Nejprodávanější e-knihy v roce 2014

Sněhulák
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
Selský baroko
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
Anatomie lži
(11x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

198 Kč
Případ Pavlína
(4x)

Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.

Ukázky

Případ Pavlína

144 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Svědkyně ohně
(39x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

249 Kč
Zabijáci
(20x)
Před dvaceti lety byla v Rovigu nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního soukromého internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí... Druhý díl kriminální série Oddělení Q.
Ukázky

Zabijáci

179 Kč
Psi z Rigy
(7x)

Druhý díl série případů komisaře Wallandera.Henning Mankell stvořil postavu Kurta Wallandera proto, aby jeho prostřednictvím mohl psát o znepokojivém vzestupu násilí a rasismu, který podkopává základy švédské společnosti.

Ukázky

Psi z Rigy

149 Kč
Pentagram
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>