Nejprodávanější tituly v roce 2014

Virginia Woolfová - 6%
Virginia Woolfová patří k literárním ikonám dvacátého století: málokdo měl na vývoj moderní prózy větší vliv než ona. Proč tomu tak je, ukazuje výmluvně přední britská kulturní historička Alexandra Harrisová.

Virginia Woolfová

253 Kč
238 Kč
Výchova prožitkem - 11%
Základní struktura knihy je inspirována ročním koloběhem. Každá kapitola má své nosné téma – projekt, který je nahlížen a zpracován z mnoha různých úhlů pohledu s důrazem na specifika předškolního vzdělávání.

Výchova prožitkem

269 Kč
239 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Ztracený přístav - 41%
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
Ukázky

Ztracený přístav

318 Kč
189 Kč
Domino Český jazyk pro malé cizince 2 - pracovní sešit - 11%
Učebnicový komplet Domino - Český jazyk pro malé cizince II je určený pro výuku jinojazyčných žáků prvního stupně základní školy.

Domino Český jazyk pro malé cizince 2 - pracovní sešit

131 Kč
116 Kč
Krajiny vnitřní a vnější - 20%
(2x)
Texty V. Cílka se zabývají skutečnou, fyzickou krajinou, jejími proměnami a ochranou, stejně tak jako vnitřními krajinami duše - fenoménem genia loci, postavou Zeleného muže, keltskými bohy v druhohorách atp. Druhé, doplněné vydání.
Ukázky

Krajiny vnitřní a vnější

199 Kč
159 Kč
Od stromu k labyrintu - 6%
(3x)
V této knize Eco hledá sémiotickou reflexi ve filozofických systémech od Platóna a Aristotela přes T. Akvinského ke Kantovi, ale nemenší pozornost věnuje rétorickým spisům (například barokním výkladům o metafoře) či kabalisticky založenému učení.

Od stromu k labyrintu

593 Kč
558 Kč
Polévky - 11%
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.

Polévky

359 Kč
319 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.

ADHD

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>