Nejprodávanější knihy - listopad 2015
naučná, odborná a učebnice

Německá píseň  o české Libuši - 11%
(1x)
Literárněhistorická studie Německá píseň o české Libuši – Obraz českého dávnověku v české a německé literatuře 19. století se zabývá různými přístupy k zobrazení českého dávnověku v české, českoněmecké a německé literatuře.
naučná, odborná a učebnice

Německá píseň o české Libuši

152 Kč
135 Kč
Nervové buňky a jejich svět - 11%
Kniha přináší aktuální přehled o světě nervových buněk, které jsou základem složité a komplexní činnosti nervového systému, a tedy i všech duševních dějů a procesů.
naučná, odborná a učebnice

Nervové buňky a jejich svět

323 Kč
287 Kč
Nina Schenková, hraběnka von Stauffenbergová
(1x)
Hraběnka von Stauffenbergová představuje jednu z nejvíce fascinujících ženských osobností německého odboje, a přesto zcela neznámou. Dne 20. července 1944 ztratila Nina Schenková, manželka strůjce atentátu na Hitlera, muže, kterého milovala.
naučná, odborná a učebnice

Nina Schenková, hraběnka von Stauffenbergová

44 Kč
Nové mocnosti globálního Jihu - 11%
Předkládaná kniha se věnuje fenoménu nastupujících mocností globálního Jihu, jejichž emancipace jsme svědky od konce studené války.
naučná, odborná a učebnice

Nové mocnosti globálního Jihu

224 Kč
199 Kč
Nýrsko - 11%
Několik dní se pokoušely jednotky US Army dobýt toto město, ležící nedaleko Všerubského průsmyku, tvořícího přirozené rozhraní Českého lesa a Šumavy. Velmi poutavé vylíčení posledních dnů války – přinášejících naději, že konečně nastane mír.
naučná, odborná a učebnice

Nýrsko

108 Kč
96 Kč
Občanská a lidská práva v současné době - 11%
Kniha se zabývá současnými proudy v pojetí občanských a lidských práv, které jsou vyvolány novou geopolitickou situací a zkušenostmi získanými z dvaceti pěti let po konci bipolarity světa.
naučná, odborná a učebnice

Občanská a lidská práva v současné době

288 Kč
256 Kč
Občanská společnost a její krize - 11%
Kniha esejů, které jsou věnovány autorovým klíčovým tématům (pokrok v dějinách, války a násilí ve 20. století, národní hnutí a nacionalismus, česko-německé vztahy, úkoly intelektuálů v moderní době, utopické a ideologické myšlení).
naučná, odborná a učebnice

Občanská společnost a její krize

358 Kč
318 Kč
Obrazy života / Život v obrazech - 11%
Kniha představuje dosud málo známá díla ze skicářů malíře Karla Součka (1915–1982). Lidé čekající na nádraží, kladenské doly a hutě rodného Kladna, fronty na ulicích, ale i náboženské motivy či Don Quijote.
naučná, odborná a učebnice

Obrazy života / Život v obrazech

351 Kč
312 Kč
Odjinud, jež se nachází právě zde - 11%
Publikace Odjinud, jež se nachází právě zde je klíčovou četbou pro ty, kteří se zajímají o současné feministické myšlení a postkoloniální studia.
naučná, odborná a učebnice

Odjinud, jež se nachází právě zde

207 Kč
184 Kč
Osudné spojenectví - 11%
V současné době opět vzrůstá zájem o velkou ruskou říši na východě, o její zahraniční politiku nejen v Evropě, o její mezinárodní pozici, kterou si buduje v konfrontaci s ideály, jež vyznává demokratická Evropa.
naučná, odborná a učebnice

Osudné spojenectví

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100