Nejprodávanější e-knihy - listopad 2015

Deník kastelána
(17x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.
Ukázky

Deník kastelána

165 Kč
Pálenka
(10x)
Meditativní, autobiograficky laděná a stylisticky výrazná próza.
Ukázky

Pálenka

119 Kč
Učedník
(3x)

Mimořádně svižný kriminální thriller, působivý a akční od začátku až do konce.

Ukázky

Učedník

229 Kč
Písečný muž
(19x)
Čtvrtý krimi román série s komisařem Joonou Linnou. Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu.
Ukázky

Písečný muž

249 Kč
Temná tajemství
(7x)
Temná tajemství je inteligentní a strhující příběh, který se čte jedním dechem. Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt píší jistou rukou a autoritativním tónem. Připravte se na výjimečný zážitek!
Ukázky

Temná tajemství

229 Kč
Hobit
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
Ukázky

Hobit

148 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
Manuál obranné střelby
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
Marco
(12x)
Pátý případ oddělení Q. Milovníci díla Jussiho Adlera-Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…
Ukázky

Marco

199 Kč
O poklad Ciboly

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>