Nejprodávanější tituly - listopad 2015

Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu
(3x)
Kniha Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu obsahuje třináct rozhovorů s učiteli, DJs a tanečníky/tanečnicemi argentinského tanga, kteří působí v Praze.

Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu

305 Kč
Císařský kyrysník
(1x)
Jezdecký důstojník Karl Johann von Grueber strávil čtrnáct let ve válkách s napoleonskou Francií a jako rakouský kyrysník se účastnil bitev u Hohenlinden, Ulmu, Štoků, Aspern i Wagramu.

Císařský kyrysník

314 Kč
Co děti nejvíc potřebují
Poutavá, často velmi osobní a hluboká zamyšlení známého dětského psychologa probírají potřeby dětí a úkoly rodičů,vychovatelů a psychologů.

Co děti nejvíc potřebují

179 Kč
Co můžu říct
(1x)
Přímý dědic druhé ruské avantgardy, tradičně označovaný za minimalistu - nejen pro malou formu svých básní, ale také pro minimum prostředků, jež využívají.

Co můžu říct

143 Kč
Co umí barvy, nůžky, lepidlo
Kniha zve rodiče a vychovatele k jednomu stolu s dětmi, aby se společně přesvědčili, co dovedou barvy, papíry, nůžky, lepidlo, přírodniny a že z toho mohou vzniknout pěkné ozdoby, hračky i dárečky pro kamarády nebo příbuzné.

Co umí barvy, nůžky, lepidlo

203 Kč
Conni jde k zubaři
Conni má problém! Objevila kaz na jednom zoubku. Bude muset k zubaři. Nebude to bolet? Ale strach má velké oči. Milá paní doktorka umí rychle zub vyléčit. A Conni teď už ví, jak o zoubky pečovat.

Conni jde k zubaři

51 Kč
Čas se krátí
(1x)
Zbývá pouhých 77 dnů, než se asteroid srazí se Zemí. Ministerstvo spravedlnosti USA postavilo Henryho Palace i ostatní detektivy mimo službu. Henryho dny vyšetřování kriminálních případů jsou sečteny. Nebo ne?

Čas se krátí

206 Kč
Černé necky
Surrealistická básnická sbírka.

Černé necky

91 Kč
Česká pohanková kuchařka
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.

Česká pohanková kuchařka

224 Kč
Češi
Dvacet esejí nevypráví příliš o tom, co by český národ měl dělat, jestliže chce přežít, a popřípadě se dostat dál; víc mluví o tom, co by dělat neměl.
Ukázky

Češi

190 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>