Nejprodávanější tituly - listopad 2015

Dvacet let komunálních voleb v ČR
Kniha nabízí paletu různých přístupů k výzkumu témat spojených s komunálními volbami v prostředí extrémně fragmentované místní samosprávy.

Dvacet let komunálních voleb v ČR

161 Kč
Edukace seniorů
Stárnutí populace je jedním z významných demografických trendů současnosti, který se v celosvětovém měřítku stává problémem 21. století. Lidé nad 65 let tvoří přibližně 15 % obyvatelstva České republiky a jejich počet se bude pomalu, ale jistě zvyšov

Edukace seniorů

179 Kč
Evoluční tání aneb o původu rodů
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
Faktótum

Henry Chinaski, autorovo alter ego, prožívá období druhé světové války. Když jej nevezmou do armády, vydává se napříč Amerikou, od jednoho města ke druhému, střídá špatně placená zaměstnání, dělá si nové, bizarní známosti a především: pije!!!!

Ukázky

Faktótum

211 Kč
František Dvořák a kniha
Bilanci dosavadního knižně publikovaného díla historika výtvarného umění prof. Františka Dvořáka nabízí jako hold k pětadevadesátinám autora nakladatelství Pražská scéna.

František Dvořák a kniha

179 Kč
Freudova neurofyziologie mysli
Když v 19. století vznikala psychologie jako samostatná věda empirické povahy, moderní neurověda dosud neexistovala. Neurovědná témata se však diskutovala přinejmenším na poli psychofyziky, z jejíhož základu vzešel i tento soubor Freudových dopisů.

Freudova neurofyziologie mysli

152 Kč
Freudův Mojžíš
Autor nabízí nový pohled na nejkontroverznější a nejzáhadnější práci Sigmunda Freuda, jedinou z jeho knih s židovskou tematikou: Muž Mojžíš a monoteistické náboženství.

Freudův Mojžíš

257 Kč
Gorila a já
(1x)
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.

Gorila a já

269 Kč
Gstaad
(1x)
Román Gstaad oceňovaného nizozemského autora Arnona Grunberga mapuje zrod a vývoj pokřiveného člověka, jehož nesnadná životní cesta zavádí do stále větší temnoty.

Gstaad

276 Kč
Hadí žena
Laru po letech manželství opustil muž kvůli mladší ženě. V zoufalství se rozhodla odjet z Milána a na radu přátel se vydala do Peru. Předtím si přečetla knihu Kurandera a byla jejím poselstvím zcela uchvácena.

Hadí žena

404 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100