Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
česká

Pod sněhem - 32%
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.
česká

Pod sněhem

263 Kč
179 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
česká
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
česká
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Urbo Kune
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
česká
Ukázky

Urbo Kune

296 Kč
Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.
česká

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.
česká

Kafe a cigárko

89 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
česká
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
česká
Ukázky

Básník

377 Kč
Vlci
(2x)
Novela Františka Kotlety, jejíž děj předchází legendární trilogii Bratrstvo krve.
česká

Vlci

269 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

česká

Noc

254 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>