Nejprodávanější knihy - březen 2015
světová

Kvítek karmínový a bílý - 6%
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
světová
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
382 Kč
Ztráty a nálezy - 6%
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
světová
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
239 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

239 Kč
224 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
světová
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Návrat do Killybegs - 58%
(4x)
Jak se z uctívaného hrdiny stane zrádce? Skvěle napsaný, napínavý a čtivý román inspirovaný skutečnými událostmi – zradou a vraždou vysokého představitele strany Sinn Feín, který byl odhalen jako britský tajný agent.
světová
Ukázky

Návrat do Killybegs

238 Kč
99 Kč
Ďáblova hora - 47%
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
světová
Ukázky

Ďáblova hora

279 Kč
148 Kč
Muž bez dechu - 41%

Zuří válka, uběhl měsíc od německého debaklu u Stalingradu, Rudá armáda táhne na západ. Do policejního ústředí v Berlíně dolehne zpráva, že u ruského Smolensku byly nalezeny ostatky svázaných a zastřelených polských důstojníků.

světová
Ukázky

Muž bez dechu

318 Kč
189 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
světová

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
světová

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Divoké karty I. - 41%
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
světová
Ukázky

Divoké karty I.

318 Kč
189 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 479 položek
1 2 3 .. 48 > >>