Nejprodávanější tituly - březen 2015
cestování

Tajemné stezky - Kouzelným pomezím Lužických hor - 11%
Buďte vítáni na procházce Kouzelným pomezím Lužických hor, nádherným přírodním koutem ohraničeným Jěštědským hřbetem na východě, Žitavskými horami na severu, malebnou říčkou Ploučnicí na jihu a rozervanými skalami Českosaského Švýcarska na západě.
cestování

Tajemné stezky - Kouzelným pomezím Lužických hor

296 Kč
263 Kč
Tajemné stezky - Podkrkonoší /2.vyd./ - 11%
Kniha Podkrkonoší povede čtenáře půvabným krajem mezi řekami Jizerou a Úpou, navštívíme města Semily, Jilemnici, Hostinné, Starou i Novou Paku, Dvůr Králové, Lázně Bělohrad, Jaroměř a mnohá další.
cestování

Tajemné stezky - Podkrkonoší /2.vyd./

296 Kč
263 Kč
Smírčí kříže - 20%
Audiokniha obsahuje vyprávění o kamenech, na které občas narazíme při našich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Autor Vladimír Preclík. Čtou Radovan Lukavský, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský.
cestování
Ukázky

Smírčí kříže

99 Kč
79 Kč
Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor - 11%
(1x)
Nechte se provést Krajinou Jizerských hor – kouskem země s nádhernou přírodou, bohatou historií, krajem pověstí, legend i reálných příběhů místních lidí a lidiček …
cestování

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor

296 Kč
263 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
cestování

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestování

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
Bore bejvi - 20%
(1x)
Autostopem za polárním kruhem po švédské a finské tundře, norských fjordech a Lofotských ostrovech. Dobrodružství není třeba vyhledávat, přijde samo, když vyrazíte i bez peněz a s minimálním vybavením.
cestování
Ukázky

Bore bejvi

149 Kč
119 Kč
Gringo mezi divochy - 11%
Kniha Gringo mezi divochy Vás jedinečným způsobem zavede do míst, kde se vetšina turistů nikdy nedostane. Je plná humoru, napětí a neuvěřitelných dobrodružství.
cestování

Gringo mezi divochy

269 Kč
239 Kč
Když padají manga
Dvacetiletý Vojtěch Bílý strávil jeden školní rok jako učitel-dobrovolník na karmelitánské misii ve Středoafrické republice (SAR). Po jeho příjezdu zde vypukla občanská válka mezi muslimskými okupanty a původním křesťanským obyvatelstvem.
cestování

Když padají manga

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>