Nejprodávanější tituly - březen 2015
cestování

Amsterdam - 20%
Vyčerpávající přehled amsterdamských zajímavostí: výtvarné galerie, magické kanály, zahrady a parky. Kam za zážitky: projeďte se po městě na kole a večer zajděte do baru. Poznejte duši Amsterdamu: holandští mistři a všudypřítomné tulipány.
cestování
Ukázky

Amsterdam

129 Kč
103 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestování
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I. - 11%
(1x)
Jedná se o již 41. svazek oblíbené edice knih „na starých pohlednicích“, zároveň také o 1. díl edice „o hradech, zámcích a tvrzích“. V knize je vyobrazeno bezmála 380 různých objektů prostřednictvím více než 820 historických pohlednic.
cestování

Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I.

621 Kč
552 Kč
Chorvatsko - 11%
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
cestování

Chorvatsko

161 Kč
143 Kč
Irán/Persie - Zemí Boha a slunce - 20%
Bohatě ilustrovaný cestopis o Íránu.
cestování

Irán/Persie - Zemí Boha a slunce

299 Kč
239 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Jedu na Ukrajinu - 6%
V létě 2006 se dvě kamarádky vypravily na Ukrajinu. Vyrazily osobním automobilem, který po celou cestu familiérně oslovují Audinko, a také přibírají pohanskou bohyni Kotys, jež je zvolena patronkou této cesty do neznámých krajů.
cestování

Jedu na Ukrajinu

196 Kč
184 Kč
Moje hrady a zámky - 11%
(1x)

V knize, která má formu deníku, čekají na děti základní informace, ale hlavně velké množství neotřelých úkolů, které jim pomohou vytvářet si kladný vztah k jednotlivým památkám, ale i k historii jako takové.

cestování
Ukázky

Moje hrady a zámky

224 Kč
199 Kč
Na břehu Blanice... - 11%
Její autorka v knize popisuje historii mlýnů, vesnic a městečka na březích dolního toku řeky Blanice, konkrétně od soutoku Blanice s Otavou u Putimi proti proudu řeky přes Heřmaň, Maletice, Myšenec, Protivín až k Milenovicím.
cestování

Na břehu Blanice...

225 Kč
200 Kč
Patagonie a Ohňová země - 11%
Divoká, nespoutaná a nadpozemsky krásná země, kde bydlí vítr – to je nejvýstižnější charakteristika rozlehlé Patagonie a Ohňové země. Setkání s patagonským horským světem je nezapomenutelným zážitkem. Kdo ho navštíví, odchází vášnivě zamilován.
cestování

Patagonie a Ohňová země

674 Kč
599 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>