Nejprodávanější tituly - duben 2015

Psychologie dítěte
Kniha shrnuje hlavní výsledky pětačtyřicetileté práce ženevské psychologické školy.

Psychologie dítěte

248 Kč
Půlnoční historky
Antologie obsahuje povídky i delší texty z dvacátých let 20. stol. pěti bulharských autorů, kteří vtiskli podobu bulharskému diabolismu.

Půlnoční historky

306 Kč
Rodinný sjezd
Čtení ze stejnojmenné knihy Ivana Krause. Účinkuje Ivan a Jan Krausovi
Ukázky

Rodinný sjezd

199 Kč
Román zasvěcení
(2x)
Román zasvěcení, vycházející v novém rozšířeném vydání, sleduje proměny iniciačního románu od jeho počátku v antice (Zlatý osel) přes středověk (romány o svatém grálu) až do 20. století (Zámek, Červená kniha, Jméno růže).

Román zasvěcení

259 Kč
Řez do tuhého
Memoáry soudní lékařky.
Roky bylo soudní lékařství tabu. Pak ale přišly seriály jako CSI: Kriminálka Las Vegas a z forenzních patologů se staly hvězdy. Přesvědčivý obraz o skutečném životě mezi mrtvými podává Judy Melinek.
Ukázky

Řez do tuhého

199 Kč
Skvosty poezie
(6x)
Kniha Skvosty poezie je útlý svazek hutných medailonů českých básníků-klasiků, který může po řadu let sloužit k popularizaci české poezie, zejména mezi mladými lidmi a zájemci o umění recitace.

Skvosty poezie

116 Kč
Slova, pojmy, situace
(1x)

Pátý svazek esejů se jmenuje Slova, pojmy, situace. Autor píše na záložce: „Umění románu, jehož dějiny započaly velkým Rabelaisovým dílem na počátku 16. století, doprovází až dodneška Evropu a její konkrétní život.

Slova, pojmy, situace

149 Kč
Snídaně u Florentýny
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Starosť o dušu
Ako zareagovať na filozoficky komplexnú tému starosti o dušu? Pri výbere jednotlivých momentov a filozofických problémov sa pre pätnástich autorov tejto spoločnej knihy stali dôležitými otázky vzťahu k sebe, druhým, svetu a mysleniu.

Starosť o dušu

89 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100