Nejprodávanější tituly - duben 2015
naučná, odborná a učebnice

Právo na pomezí diktatury a demokracie - 11%
Čtvrtstoletí od listopadu 1989 je příležitostí nejen připomenout si výročí sametové revoluce a znovu se ohlédnout do historie poválečných let a komunistické vlády, ale také bilancovat polistopadový vývoj z pohledu právního vyrovnání se s minulostí.
naučná, odborná a učebnice

Právo na pomezí diktatury a demokracie

207 Kč
184 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
naučná, odborná a učebnice

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají - 20%

Audiokniha je určena vedoucím, manažerům a supervisorům, kteří chtějí zvýšit výkon svého týmu, studentům manažerských oborů, podnikatelům i všem dalším zájemcům o úspěšné řízení lidí v organizacích.

Každý, kdo m

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Proč lidé v práci nedělají, co jejich vedoucí očekávají

199 Kč
159 Kč
Prodejem k vítězství - 20%
Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Prodejem k vítězství

299 Kč
239 Kč
Proměny a kontinuita české komunální politiky - 11%
Monografie se zabývá vývojem moderní územní samosprávy v českých zemích po revoluci roku 1848. První díl pokrývá období Rakouska (Předlitavska), meziválečného Československa a Protektorátu Čechy a Morava.
naučná, odborná a učebnice

Proměny a kontinuita české komunální politiky

324 Kč
288 Kč
Prostory geografie - 11%
Ambicí předkládané monografie je představit vybrané – v českém prostředí zatím nepříliš známé – teoretické perspektivy etablované především v posledních dvou desetiletích ve světové (především angloamerické) geografii.
naučná, odborná a učebnice

Prostory geografie

324 Kč
288 Kč
Přehled topografické anatomie - 20%
Studium topografické anatomie má význam jako možnost provedení syntézy znalostí získaných při studiu soustavné anatomie. Dokonalé zvládnutí systematické anatomie je tedy předpokladem pro studium anatomie topografické.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Přehled topografické anatomie

110 Kč
88 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
naučná, odborná a učebnice

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Přivtělení a morálka - 11%
(1x)
Kniha se nejprve pokouší vymezit metodologické principy Nietzschova zkoumání těla a tělesnosti prostřednictvím pojmu fyziopsychogie (Physio-Psychologie).
naučná, odborná a učebnice

Přivtělení a morálka

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100