Nejprodávanější e-knihy - duben 2015

Žena a muž v marketingové komunikaci - 20%
Kniha ukazuje, jak rozdílně je možno pohlížet na dualitu vztahu žena a muž ve světě marketingové komunikace.
Ukázky

Žena a muž v marketingové komunikaci

69 Kč
55 Kč
Adobe Photoshop Lightroom 2 - 20%
Fotografujete často s digitálním fotoaparátem a chtěli byste provádět složitější úpravy svých snímků a mít jejich správu více pod kontrolou? Digitální temná komora Adobe Lightroom 2 to vše umožňuje.
Ukázky

Adobe Photoshop Lightroom 2

139 Kč
111 Kč
Angličtina - gramatická cvičení - 20%
Tato kniha je určena všem nadšeným studentům anglického jazyka, konkrétně tzv. falešným začátečníkům a mírně pokročilým studentům, kteří si chtějí ověřit své dosavadní znalosti anglické gramatiky.
Ukázky

Angličtina - gramatická cvičení

149 Kč
119 Kč
Carolina
Dramatický příběh z Francie druhé poloviny 19. století.
Ukázky

Carolina

169 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Čarověníky v naší zahradě - 20%
Čarověníkem nazýváme shluk znetvořených větví vyrůstajících na jehličnatých a listnatých stromech či keřích bez obvyklé pravidelnosti a zákonitosti. Vyrůstají z normálně rostoucích větví z jednoho místa.
Ukázky

Čarověníky v naší zahradě

135 Kč
108 Kč
Demence a jiné poruchy paměti - 20%
Publikace přináší kompletní obraz o poruchách paměti a demence, jejich typech a klinické prezentaci. Rovněž uvádí, jaké jsou jejich příčiny či co se v současnosti z této oblasti zkoumá, a také jak lze uvedené poruchy léčit.
Ukázky

Demence a jiné poruchy paměti

195 Kč
156 Kč
Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe - 20%
Druhé, rozšířené a aktualizované vydání knihy reaguje na společenské, ekonomické, politické a legislativní změny ve financování územních samospráv. První část je věnována struktuře veřejné správy a rozpočtu jako základnímu plánu každé samosprávy.
Ukázky

Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe

331 Kč
265 Kč
Frankové a Evropa - 20%
V ohnisku zájmu autorky se ocitá bezesporu nejvýznamnější i nejznámější z velkých etnik éry stěhování národů – Frankové.
Ukázky

Frankové a Evropa

198 Kč
158 Kč
Grafologie - 20%
Písmo o nás prozrazuje mnohé. Jak je možné „číst“ v lidském písmu, na to se snaží odpovědět disciplína zvaná grafologie. Publikace přehledně shrnuje základy grafologie, podává přehled o grafologických znacích a jejich psychologických významech.
Ukázky

Grafologie

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100