Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2015

Konec prokrastinace
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
Život bez pšenice
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....

Život bez pšenice

268 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Jitka a kytka
(3x)
Olga Černá dokáže uchopit jakoukoli banální situaci a převést ji do dětského světa. Ve spojení s výtvarnou představivostí Michaely Kukovičové vznikla bohatá kniha, ve které mohou děti bloudit jako ve snu.

Jitka a kytka

72 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
Divoké karty I.
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
Ukázky

Divoké karty I.

358 Kč
Jitřní flétna
Jako dárek dramatikovi, básníkovi, esejistovi a překladateli Josefu Topolovi k 80. narozeninám vydává nakladatelství Torst jeho literární prvotinu, básnickou sbírku Jitřní flétna, již začal psát ve svých šestnácti letech.

Jitřní flétna

130 Kč
Klimtův polibek
(2x)
Román o velké první lásce krutě poznamenané dobou, v níž se odehrává. Adam a Silvie se milují, ale jeho otec je příslušníkem STB a její emigrant. A zbytek Silviiny rodiny, která zůstala na Slovensku, je stále v hledáčku Státní bezpečnosti.
Ukázky

Klimtův polibek

297 Kč
Mezi Východem a Západem
(2x)
V monografii Mezi Východem a Západem autorka zkoumá krátké, avšak politicky i společensky významné období mezi koncem druhé světové války a převzetím moci komunisty v únoru 1948.

Mezi Východem a Západem

423 Kč
Jak si postavit motorku
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>