Nejprodávanější tituly - duben 2015

Osudy ve stínu šoa
Příběhy z lodžského a terezínského ghetta během 2. světové války a nové začátky (nejen) v Izraeli. Kniha věnovaná osudům tři přeživších, tří pamětnic popisující nejen tragédii holokaustu, ale také vítězství nového života po něm.

Osudy ve stínu šoa

143 Kč
Paměti pro Josefa Portmana
Paměti pro Josefa Portmana z let 1919 a 1920 Váchal koncipoval jako svérázný duchovní bedekr, průvodce po vlastním myšlenkovém vesmíru, s důrazem na zážitky a vjemy nadpřirozené povahy.

Paměti pro Josefa Portmana

378 Kč
Pár kroků do křesťanství
Pár kroků do křesťanství je základní kurz určený původně pro druhý stupeň základní školy nebo pro mladší gymnazisty. Obsahuje několik kroků, kterými člověk může vstoupit do oblasti náboženství a později křesťanství.

Pár kroků do křesťanství

197 Kč
Partnerský manuál
Partnerské vztahy jsou základem spokojeného a plnohodnotného života. Seznamuje čtenáře se zákonitostmi vztahů, které pomohou elegantně definovat dlouho neřešené problémy a uzavírat je.

Partnerský manuál

269 Kč
Páté roční období
(2x)

Pátý díl série o policejní inspektorce Malin Forsové. Je začátek května a mladá rodina při procházce lesem narazí na mrtvé, značně zohavené ženské tělo.

Páté roční období

296 Kč
Penis monology
„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout?
Ukázky

Penis monology

194 Kč
Peníze – milostný příběh
Mít správný vztah k penězům není vůbec snadné - ať už máte miliony v bance, nebo jen pár korun v kapse. Proč? Protože stejně jako v jakémkoli jiném vztahu, i vaše soužití s penězi má své vzestupy a pády, obraty a zlomy.
Ukázky

Peníze – milostný příběh

288 Kč
Perspektivy české energetiky
(1x)
Dosud nejucelenější práce o stavu a výhledech české energetiky vychází ze zprávy Nezávislé energetické komise pod vedením Dany Drábové a Václava Pačesa. Členy komise byli Hynek Beran, Václav Cílek, Pavel Noskievič, Jan Procházka, Radek Škoda a další.

Perspektivy české energetiky

331 Kč
Pohádka o Janu Amosu Komenském
Kniha velmi vtipnou a přehlednou obrázkovou formou s minimem textu seznamuje děti od tří do sedmi let s osudy tohoto geniálního pedagoga a filosofa.

Pohádka o Janu Amosu Komenském

179 Kč
Pohled do mateřského lůna
(1x)
Kniha je průvodcem prvními devíti měsíci života, která nejenže populárně naučným způsobem popisuje fyzický vývoj, ale především představuje nenarozené dítě jako citlivou, vnímající a vědomou bytost.

Pohled do mateřského lůna

269 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>