Nejprodávanější tituly - srpen 2015
umění

Bruce Springsteen - Není to jen rock´n´roll - 11%
Hloubavá a pečlivě vypracovaná biografie nahlíží pod pokličku Springsteenova mýtu. Marc Dolan sleduje dráhu Bruce Springsteena od jeho nelehkých začátků až po dnešní dobu.
umění

Bruce Springsteen - Není to jen rock´n´roll

351 Kč
312 Kč
Domy s příběhem - 20%
Speciální vydání časopisu Xantypa DOMY S PŘÍBĚHEM představuje čtenářům domy se zajímavou minulostí, do kterých se otiskla osobnost jejich obyvatel a jež mají svůj genius loci.
umění

Domy s příběhem

79 Kč
63 Kč
Galerie z ruky - 11%
Publikace mapuje více než dvacetileté trvání Galerie z ruky v Křížovicích na Vysočině, kterou provozuje paní Macháčková již od roku 1991. Zachycuje všechny konané výstavy i s vernisážemi, a to jak slovně, tak i fotograficky.
umění

Galerie z ruky

252 Kč
224 Kč
Kultura 2 / Architektura stalinské epochy - 11%
Ačkoli se kniha zabývá architekturou, můžeme ji rovnocenně považovat za kulturologickou studii. Architektura je zde totiž mnohem více, než jsme v dějinách umění zvyklí, zasazena do kulturního kontextu, slovy autora je v kultuře rozpuštěna.
umění
Ukázky

Kultura 2 / Architektura stalinské epochy

621 Kč
552 Kč
Otevřené dílo - 6%
(3x)
Umberto Eco poukazuje v knize na některé paralely mezi určitými tendencemi v soudobém umění a postupy moderních vědních oborů.
umění

Otevřené dílo

296 Kč
278 Kč
Petr Haničinec. Vztekloun s jemnou duší - 11%
Knížka vychází za mediální podpory Českého rozhlasu v září 2015 jako pocta k 85. nedožitým narozeninám umělce. Jde o vůbec první velmi otrevřený bilanční portrét, který pravdivě mapuje celý Haničincův život.
umění

Petr Haničinec. Vztekloun s jemnou duší

179 Kč
159 Kč
Rusové / Russians
(1x)
Kniha představuje určitý esej o životě ruského národa, kterému se přední česká humanistická fotografka věnovala téměř 40 let. Pohled na národ, který má potřebu ikon, svatých či politických.
umění
Ukázky

Rusové / Russians

899 Kč
Sbírání umění: vášeň, investice a mnohem víc
Konzultanti v otázkách umění s využitím svých rozsáhlých zkušeností, nabízejí prostřednictvím deseti tematických kapitol zasvěcený, ale přitom laikům srozumitelný vhled to někdy trochu záhadného světa sbírání současného umění.
umění

Sbírání umění: vášeň, investice a mnohem víc

116 Kč
Evangelium podle Brabence - 11%
(2x)
Knižní rozhovor známé novinářky a spisovatelky s básníkem, textařem a saxofonistou skupiny The Plastic People of the Universe Vratislavem Brabencem.
umění

Evangelium podle Brabence

249 Kč
222 Kč
Umělecké kovářství - 20%
Záměrem publikace je podat ucelený přehled o stavu uměleckého kovářství u nás.
umění
Ukázky

Umělecké kovářství

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 199 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>