Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2015

Vraždy s monogramem
(3x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Potomci Agathy Christie svolili k návratu Hercula Poirota na stránky nových napínavých příběhů.

Vraždy s monogramem

359 Kč
Asfalt
(2x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...

Asfalt

323 Kč
Červenka
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.

Červenka

269 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Jáchym Topol
Autor čte své překlady z knihy Trnová dívka. Příběhy severoamerických Indiánů. Součástí CD je doprovodný text Stanislava Škody.

Jáchym Topol

179 Kč
Maxipes Fík
Zvukové verze animovaného seriálu Maxipes Fík, který si získal nesmírnou oblibu u dětského publika, vznikaly v osmdesátých letech, brzy po uvedení první série tohoto slavného Večerníčku.

Maxipes Fík

316 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Oldřich Král
Oldřich Král čte vybrané kapitoly ze svého překladu Sebraných spisů Mistra Zhuanga. Součástí CD je doprovodný text Oldřicha Krále

Oldřich Král

179 Kč
Opičí král - Komplet
Magický poutník krajinami srdce, zrozenec čínských vypravěčů, kamarád herců, básníků, malířů a bláznů – postrach démonů!

Opičí král - Komplet

558 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>