Nejprodávanější tituly - březen 2016

Emoční jóga
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.

Emoční jóga

304 Kč
Eva Eisler
Monografie sleduje autorčinu tvorbu v celém jejím časovém rozsahu a typologické šíři.

Eva Eisler

891 Kč
Evoluční tání aneb o původu rodů
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
Excel – pokročilé nástroje
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
Flouk a Líla
Pohádkový příběh o velikém přátelství počítačové myši a kouzelného kocoura.

Flouk a Líla

224 Kč
Freudova neurofyziologie mysli
Když v 19. století vznikala psychologie jako samostatná věda empirické povahy, moderní neurověda dosud neexistovala. Neurovědná témata se však diskutovala přinejmenším na poli psychofyziky, z jejíhož základu vzešel i tento soubor Freudových dopisů.

Freudova neurofyziologie mysli

152 Kč
Gangster Ka: Afričan
Zákulisí z natáčení filmů inspirovaných knihami o Radovanu Krejčířovi. Kniha obsahuje manuál k pochopení, kdo je kdo ve filmu a v realitě, rozhovory s aktéry a přes 120 barevných fotografií.

Gangster Ka: Afričan

161 Kč
Geronimo. Paměti náčelníka Apačů
(2x)
Dobroudružství života snad nejznámějšího indiánského náčelníka Geronimo - čtyřicet let nelítostného boje za právo svobodně žít, dvacet let válečného zajetí v rezervaci.
Ukázky

Geronimo. Paměti náčelníka Apačů

121 Kč
Grammatyka Cžeska
Katalog k výstavě mluvnic češtiny, kterou společně pořádají a (září 2015 až únor 2016), pojatý jako kniha systematicky mapující gramatiky češtiny od první mluvnice češtiny (1533) po vědecké mluvnice Jana Gebauera.

Grammatyka Cžeska

215 Kč
Himmelweg
Inspirací k napsání této hry se stala návštěva delegace Mezinárodního Červeného kříže v Terezíně v roce 1944, kterou nacisté povolili, aby předvedli světu, že se zprávy o vyvražďování Židů nezakládají na pravdě.

Himmelweg

120 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100