Nejprodávanější e-knihy - březen 2016
romantika

Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Vzpoura plyšového medvídka - 20%
(2x)
Jitka musí skousnout nevěrníka i ponižující výběrové řízení, které vede její spolužačka Dana. Ta dává Jitce nepokrytě najevo, co si o jejích ne/schopnostech myslí...
romantika
Ukázky

Vzpoura plyšového medvídka

149 Kč
119 Kč
Božský cizinec - 20%
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
158 Kč
Srdce jako led
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
Zimní láska
Slavnostní sál zámku Bellinghaus doslova zářil. Princezna Anja s uspokojením zkonstatovala, že silvestrovská party se letos opravdu vydařila.
romantika
Ukázky

Zimní láska

30 Kč
Rok Patrika - 20%
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika
Ukázky

Rok Patrika

189 Kč
151 Kč
Co vyprávěl cizinec
Princezna Valerie se nemohla dočkat vyvrcholení dnešního večera. Už za chvíli bude vyhlášeno její zasnoubení s hrabětem Erikem, už za okamžik všichni přítomní uvidí, jak jí navléká zlatý prsten…
romantika
Ukázky

Co vyprávěl cizinec

30 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Růže a ledové květy
Lilian Denkerová si opřela hlavu o volant a rozplakala se. To snad není pravda! Nejenom že svého přítele Arna před chvílí přistihla s jinou ženou, ale teď kvůli nečekané sněhové bouři sjela z cesty a vězí v příkopu. Nevěděla, co si počít.
romantika
Ukázky

Růže a ledové květy

30 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>