Nejprodávanější tituly - březen 2016
kuchařky

Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

kuchařky
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž - 20%
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
159 Kč
Cupcake - 11%
Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami.
kuchařky

Cupcake

269 Kč
239 Kč
Šťávy a míchané nápoje z přírody - 11%
Šťávy a smoothies jsou proto výrazným krokem směrem ke zdraví a ochraně před civilizačními nemocemi, které nás ohrožují.
kuchařky

Šťávy a míchané nápoje z přírody

332 Kč
295 Kč
Výživa sportovců a sportovní výkon - 20%
(1x)
Učební texty Výživa sportovců a sportovní výkon vznikly jako reakce na příznivé ohlasy studentů 1. lékařské fakulty UK na přednášky ze stejnojmenného předmětu. Učebnice obsahuje kapitoly o výživě především u vytrvalostních a silových sportovců.
kuchařky
Ukázky

Výživa sportovců a sportovní výkon

130 Kč
104 Kč
Mlsné čenichání - 11%
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky

Mlsné čenichání

223 Kč
198 Kč
Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně
(2x)
Kuchařka Rodinné stříbro vznikala vlastně spoluprací všech autorčiných přátel, kteří ochotně otvírali ony rodinné pokladnice a dávali nahlédnout do vyzkoušených a ověřených receptů.
kuchařky

Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně

134 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 4%
Velký český kuchařský lexikon získal I. cenu v soutěži Kuchařská kniha roku 2013 v kategorii Nejlepší kniha pro profesionály!
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

828 Kč
798 Kč
Bezlepové dobroty nejen pro celiatiky - 11%
Při rozhovorech na téma celiakie často konstatujeme, že držet bezlepkovou dietu je poměrně problematické. Bohužel, velký problém představuje pečení bezlepkového chleba a zavedení pestrého jídelního lístku.
kuchařky

Bezlepové dobroty nejen pro celiatiky

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>