Nejprodávanější e-knihy - březen 2016

Zdravá střeva
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
Zrození českého státu
Známý popularizátor historie Jan Bauer nás zavádí nás do epochy, ve které se začaly rýsovat základy českého státu, toho zprvu nevelkého a sobeckými zájmy zmítaného knížectví, které se v budoucnosti mělo stát mocným a slavným královstvím...
Ukázky

Zrození českého státu

149 Kč
Anděl smrti
(1x)
Hlavní hrdinka Bo, kterou znáte z románu Vila na Sadové, žena s hodně divokou minulostí a výcvikem ve speciálních jednotkách ministerstva vnitra, dnes vynikající a dobře placená realitní makléřka, znovu rozjíždí šokující pátrání plné napětí.
Ukázky

Anděl smrti

297 Kč
Pán ohně
(7x)
Příběh o děsivých vraždách, které spojuje ještě děsivější tajemství. První svazek série čínských thrillerů.
Ukázky

Pán ohně

199 Kč
Modré stíny
(4x)
V Michalu Sýkorovi se na české scéně objevuje bravurní vypravěč a zároveň poučený autor, který navazuje mimo jiné na náročnější tradice britské detektivky.
Ukázky

Modré stíny

149 Kč
Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Sněhulák
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
K moři
(6x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.
Ukázky

K moři

199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>