Nejprodávanější tituly - duben 2016
erotika

Hanbaté příběhy - 11%
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
239 Kč
Michaela - 20%
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
erotika
Ukázky

Michaela

98 Kč
78 Kč
Norské dřevo - 11%
(8x)
V románu nejvýznamnějšího japonského spisovatele současnosti se skrývá fantastický, romantický i tragický milostný příběh.
erotika

Norské dřevo

323 Kč
287 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Odsouzena k rozkoši
Emilia Boscová by se dala označit za šedou kancelářskou myš, která pro muže není nijak zvlášť zajímavá. Když do právnické kanceláře, kde pracuje, nastoupil nový kolega Thomas von Pfistheim, nemohla se zbavit pocitu, že ji stále pozoruje.
erotika
Ukázky

Odsouzena k rozkoši

49 Kč
Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Lolito - 11%
Když si patnáctiletej kluk nabrnkne čtyřicetiletou ženskou a jejich vztah přeroste z chatu do postele, začnou se dít věci.
erotika

Lolito

89 Kč
79 Kč
Třicátá Marinina láska - 20%
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
erotika
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
151 Kč
Leonora a Klementina - 20%
Tři kapitoly z Filozofického románu věhlasného a celou svou tvorbou značně rozporuplného francouzského spisovatele a filozofa, předchůdce prokletých básníků a surrealistů. Ctnostné dívky ve spárech spodiny společnosti a zvrhlé inkvizice.
erotika
Ukázky

Leonora a Klementina

49 Kč
39 Kč
Venuše v kožichu - 20%
Klasické erotické dílo autora, jemuž vděčí masochismus za své jméno.
erotika
Ukázky

Venuše v kožichu

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>