Nejprodávanější tituly - květen 2016
historické romány

Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
Létala jsem za sluncem - 20%
(1x)
Pilotka Beryl Markhamová, odvážná nekonvenční žena, která hledá své místo na zemi a nalézá je v oblacích - jako pilotka.
historické romány
Ukázky

Létala jsem za sluncem

297 Kč
238 Kč
Jan Lucemburský - Království na prodej - 11%
Království na prodej zachycuje bouřlivé období Českého království, kdy Přemyslovce na trůně střídali Lucemburkové, jejichž hvězda díky císaři Jindřichu VII. právě vycházela.
historické romány

Jan Lucemburský - Království na prodej

449 Kč
399 Kč
Karel IV. - 11%
(1x)
Karel IV. dovedl země Koruny české k nebývalému rozkvětu, jen v soukromí jako by se mu štěstí vyhýbalo. Nebylo mu přáno, aby ho královským životem provázela milovaná Blanka. I když pak uzavíral politické sňatky, manželky měl upřímně rád.
historické romány

Karel IV.

260 Kč
231 Kč
Wolf Hall - 6%
(8x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.
historické romány

Wolf Hall

423 Kč
398 Kč
Císař táhne do války
Koncem roku 1370 náhle umírá v Avignonu papež Urban V. a na jaře následujícího roku na Karlštejně těžce onemocní císař Karel IV. Jeho nejbližší už mají vážné obavy o jeho život.
historické romány
Ukázky

Císař táhne do války

179 Kč
Pravda o mordech v kapitule u Svatého Václava - 20%
Historický román o skutečných událostech a lidech v Olomouci šestnáctého století.
historické romány
Ukázky

Pravda o mordech v kapitule u Svatého Václava

89 Kč
71 Kč
Prvorozený - 20%

Královský úděl budoucího císaře Karla IV. Král Jan Lucemburský se s Karlem nijak nemazlil. Jako tříletého věznil syna na hradě Lokti, v sedmi ho oženil s Blankou z Valois, v patnácti syn vedle otce bojoval o vládu nad severoitalskými městy...

historické romány
Ukázky

Prvorozený

169 Kč
135 Kč
Prodavači ostatků
(5x)
Děj historického románu se odehrává v polovině 14. století. Martin ze Svolna odchází do Paříže na studia, ale dostane se do konfliktu s inkvizicí. Potlouká se proto po francouzském venkově ve společnosti obchodníka s falešnými ostatky svatých.
historické romány
Ukázky

Prodavači ostatků

229 Kč
Sběratelé ostatků - 11%
Pokračování osudů Martina ze Stvolna, který se vrací z Francie do Prahy, aby dokončil studia na nově založené univerzitě. Ani v Praze však nemá možnost školu dokončit. Zaplete se do domácí války s jihočeskými Rožmberky a posléze se stane služebníkem.
historické romány

Sběratelé ostatků

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>