Nejprodávanější tituly - červen 2016
naučná, odborná a učebnice

Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
naučná, odborná a učebnice

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
naučná, odborná a učebnice

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
naučná, odborná a učebnice

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
V pasti eura - 11%
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.
naučná, odborná a učebnice

V pasti eura

178 Kč
158 Kč
T. G. Masaryk and the Jewish Question - 11%
Anglický překlad úspěšného titulu prvního polistopadového velvyslance v Izraeli M. Pojara je výsledkem celoživotního zájmu autora o nelehké a dlouhodobě tabuizované téma.
naučná, odborná a učebnice

T. G. Masaryk and the Jewish Question

324 Kč
288 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

naučná, odborná a učebnice

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
naučná, odborná a učebnice

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Mise Afghánistán - 6%
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
279 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
naučná, odborná a učebnice

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>