Nejprodávanější tituly - červen 2016
povídky

Všechny řitě světa i ta má
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
Nové povídky
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
povídky
Ukázky

Nové povídky

339 Kč
Povídky jazzového věku
Sbírka obsahuje jedenáct fantaskních a parodických povídek, arabesek, črt a jednoaktovek, včetně proslaveného "Podivuhodného případu Benjamina Buttona", a představuje první úplné vydání Fitzgeraldovy druhé povídkové sbírky.
povídky

Povídky jazzového věku

253 Kč
Vlkodlak
(1x)
Posmrtně vydaná sbírka povídek, nabízí reprezentativni výbor Vianovy tvorby z let 1945-1952, jež patřila mezi jeho nejplodnější období. Každá z třinácti povídek je napsaná jiným, vždy ovšem zparodovaným literárním žánrem.
povídky

Vlkodlak

178 Kč
Země otců a zrádců
Země otců a zrádců je úchvatná kniha o lidech, kteří umanutě hledají odpověď na otázku: Jak se děs minulosti zmocňuje dnešního člověka. Sbírka povídek, kterou lze číst i jako román.
povídky

Země otců a zrádců

176 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Obyčejné lásky
Berlín, Mnichov, Frankfurt, Hamburk, Praha, Lublaň, Jeruzalém, Tel Aviv, Paříž a New York - města na třech kontinentech jsou dějištěm krátkých, brilantních a nesentimentálních povídek na téma, jak se dnes milujeme.
povídky

Obyčejné lásky

176 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
Dusivá noc
Kniha přináší třináct moderních bengálských povídek od jedenácti autorů. Přestože původem, sociálním zařazením i věkem se jedná o velmi pestrou škálu spisovatelů, motiv strasti se v jejich díle vrací stále znovu a znovu.
povídky

Dusivá noc

76 Kč
Jak jsem se učil pilotem
Jak nazvat celou sbírku povídek o mém, o našem (myslím na své spolužáky, kamarády a kolegy) létání, které v mém případě trvalo třiapadesát let.
povídky

Jak jsem se učil pilotem

315 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>