Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Pořádek nejen v hlavě
Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě skvělých tipů a názorných příběhů budete mít za pouhých 28 dní hotový úklid ve čtyřech důležitých oblastech svého života.

Pořádek nejen v hlavě

179 Kč
Složka 64
(7x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.

Složka 64

314 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Hilda
(18x)

Hilda je komiks, v jehož půvabných barvách a výjevech se s rozkoší ztratíte a který se právem stal klasikou 21. století.

Ukázky

Hilda

297 Kč
Poločas rozpadu
(2x)
Významný český literární vědec a lingvista Lubomír Doležel ve své prozaické prvotině líčí krok za krokem nemilosrdně pravdivě a bez jakéhokoli sentimentu milostný život fiktivního hrdiny Jana (Johna) Gerbera od mládí až do pozdního stáří.

Poločas rozpadu

171 Kč
Řeky Londýna
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>