Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Hloupý žert a jiné příběhy
Čtvrtý výběr je opět pečlivě sestaven tak, aby bylo zastoupeno co nejvíce jejích forem: nezbytná goreyovská abeceda, bezeslovný komiks, veršovaný morytát, kafkovské nevysvětlitelno i prozaický mikropříběh se šťastným koncem.

Hloupý žert a jiné příběhy

239 Kč
Hrob v horách
(3x)
Třetí díl série o policejním psychologovi Sebastianu Bergmanovi.
Ukázky

Hrob v horách

295 Kč
Chechtavé pohádky
Pohádek není nikdy dost. A pohádek, u kterých se budete smát, chechtat nebo za břicho popadat, je jako šafránu. Jestli si chcete vesele okořenit život, sáhněte po Chechtavých pohádkách Zuzany Pospíšilové.

Chechtavé pohádky

287 Kč
Chytré pohádky pro malé rozumbrady
Pohádky ze všech koutů světa vypráví Oldřich Kaiser.
Ukázky

Chytré pohádky pro malé rozumbrady

242 Kč
Indián
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
Ukázky

Indián

89 Kč
Inovátoři
(1x)
Tato kniha má naději stát se klasickým textem o dějinách digitální revoluce a nepostradatelným průvodcem světem inovací.
Ukázky

Inovátoři

299 Kč
Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“
Jürgen Todenhöfer cestoval jako první západní publicista, v doprovodu těžce ozbrojených džihádistů, po Islámském státě. Byla to dobrodružná akce s nejistým koncem. Jedině tak ale bylo možné poznat zblízka život nejnebezpečnějších teroristů na světě.

Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“

269 Kč
Intimita
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.

Intimita

628 Kč
Jak přežít nevěru
Autor neobviňuje, nemoralizuje, ale pomáhá pochopit a analyzovat situaci jednoho i druhého i to, proč pár dospěl až do této situace. Dává podněty k přemýšlení a k posouzení, za jakých podmínek by bylo možné, aby každý „rekonstruoval“ sám sebe.

Jak přežít nevěru

116 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>