Nejprodávanější tituly - červenec 2016

Havětník
(3x)
Havětník je pokračováním Dvořákova originálního literárního žánru – encyklopedie příběhem.

Havětník

315 Kč
Hloupý žert a jiné příběhy
Čtvrtý výběr je opět pečlivě sestaven tak, aby bylo zastoupeno co nejvíce jejích forem: nezbytná goreyovská abeceda, bezeslovný komiks, veršovaný morytát, kafkovské nevysvětlitelno i prozaický mikropříběh se šťastným koncem.

Hloupý žert a jiné příběhy

239 Kč
Hrob v horách
(3x)
Třetí díl série o policejním psychologovi Sebastianu Bergmanovi.
Ukázky

Hrob v horách

295 Kč
Chechtavé pohádky
Pohádek není nikdy dost. A pohádek, u kterých se budete smát, chechtat nebo za břicho popadat, je jako šafránu. Jestli si chcete vesele okořenit život, sáhněte po Chechtavých pohádkách Zuzany Pospíšilové.

Chechtavé pohádky

287 Kč
Indián
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
Ukázky

Indián

89 Kč
Inovátoři
(1x)
Tato kniha má naději stát se klasickým textem o dějinách digitální revoluce a nepostradatelným průvodcem světem inovací.
Ukázky

Inovátoři

299 Kč
Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“
Jürgen Todenhöfer cestoval jako první západní publicista, v doprovodu těžce ozbrojených džihádistů, po Islámském státě. Byla to dobrodružná akce s nejistým koncem. Jedině tak ale bylo možné poznat zblízka život nejnebezpečnějších teroristů na světě.

Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“

269 Kč
Intimita
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.

Intimita

628 Kč
Jak přežít nevěru
Autor neobviňuje, nemoralizuje, ale pomáhá pochopit a analyzovat situaci jednoho i druhého i to, proč pár dospěl až do této situace. Dává podněty k přemýšlení a k posouzení, za jakých podmínek by bylo možné, aby každý „rekonstruoval“ sám sebe.

Jak přežít nevěru

116 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>