Nejprodávanější e-knihy - březen 2017

Ekonomie dobra a zla
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
A bylo jitro
(1x)
Hrdinou této mimořádné knihy je arabský novinář, který vystudoval izraelské školy. Píše hebrejsky a pracuje jako reportér pro izraelské noviny. Jeho národnost mu umožňuje přístup do arabského prostředí a on pro své noviny přináší pravidelné reportáže
Ukázky

A bylo jitro

179 Kč
Amerikána
(9x)
Silný příběh o lásce, rasových otázkách a identitě.
Ukázky

Amerikána

249 Kč
Hry Nemesis
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
Firewall
(6x)
Osmý díl série případů komisaře Wallandera. Kurt Wallander v boji proti těm, kdo využili zranitelnosti moderního digitalizovaného světa.
Ukázky

Firewall

199 Kč
Útěk
(12x)
Román o nenaplněných touhách a o rozhodující, ale často ošidné roli přátelství v našich životech.
Ukázky

Útěk

199 Kč
Zinkoví chlapci
(7x)
Zinkoví chlapci je knihou o válce v Afghánistánu. Je sestavena z autorčiných rozhovorů se sovětskými vojáky, kteří Afghánistán přežili, a s příbuznými těch, kteří se odtud vrátili v zinkových rakvích.
Ukázky

Zinkoví chlapci

249 Kč
Měsíc nad Soho
(8x)
Pokračování nejúspěšnější městské fantasy uplynulého desetiletí Řeky Londýna.
Ukázky

Měsíc nad Soho

198 Kč
Houževnatost
(1x)
Tato kniha neobsahuje žádný zázračný recept na rychlý úspěch, ať již profesní, umělecký, či sportovní. Jste-li však ochotni investovat do své budoucnosti skutečné úsilí, je Houževnatost přesně pro vás a najdete v ní nedocenitelné rady.
Ukázky

Houževnatost

269 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>