Nejprodávanější tituly - prosinec 2008
pohádky a legendy

O princi Čekankovi - 20%
Originální pohádka známého českého autora vystavěná na klasickém schématu, protkaná velkou dávkou jazykové hravosti, vtipu a nonsensu. Knížka je plná slovních hříček a nečekaných zvratů, které z ní dělají jednu z nejvýraznějších současných pohádek.
pohádky a legendy

O princi Čekankovi

199 Kč
159 Kč
Závistivý lidojed a pták-nepták - 6%
(1x)
Kniha obsahuje mýty domorodců z druhého největšího ostrova světa. Je svědectvím o různorodosti a exotičnosti kultur přírodních národů nezávislého státu Papua-Nová Guinea a indonéské části ostrova, zvané Západní Papua.
pohádky a legendy

Závistivý lidojed a pták-nepták

253 Kč
238 Kč
Laddugandy - 11%
(2x)
Autorská knížka pro děti, dospívající i jejich rodiče. Kniha Laddugandy je podobně jako Mumínci Tove Jansonové určená celé rodině.
pohádky a legendy

Laddugandy

215 Kč
191 Kč
Dášenka čili život štěněte - 11%
(3x)
Jedna z nejoblíbenějších českých dětských knížek vznikla už před 70 lety. Tahle krásná knížka kromě Života štěněte obsahuje i kapitoly Jak se fotografuje štěně a Pohádky pro Dášeňku, O psích zvycích nebo třeba O lidech.
pohádky a legendy

Dášenka čili život štěněte

233 Kč
207 Kč
Vánoční knížka - 11%
(4x)
Malovaná knížka Terezy Říčanové, autorky Kozí knížky. Netradičně a přece citlivě vyprávěný příběh o Narození optikou sedmiletého děvčátka.
pohádky a legendy

Vánoční knížka

134 Kč
119 Kč
Zik a Cháta - 11%
(1x)
Malá, téměř katastrofická pohádka vychází v edici autorských knih pro nejmenší čtenáře, ale nebyl by to Petr Šmalec, aby jeho styl nenadchnul i dospělé.
pohádky a legendy

Zik a Cháta

134 Kč
119 Kč
Alko-holka, had Stress a čaroděj Jógóm - 11%
Tematicky výjimečný a v celosvětovém měřítku ojedinělý způsob, jak přiblížit dětem nebezpečí alkoholové závislosti formou pohádky. Jde o osobitý pohádkový příběh, vhodný i pro menší děti.
pohádky a legendy

Alko-holka, had Stress a čaroděj Jógóm

234 Kč
208 Kč
Čarodějův učeň - 6%
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.
pohádky a legendy

Čarodějův učeň

415 Kč
390 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
pohádky a legendy

Broučci

239 Kč
Déšť a jaguár - 6%
Svěží, zábavné i poučné příběhy brazilských indiánů sepsal Hernani Donato na základě záznamů cestovatelů, etnografů a antropologů, kteří je pořizovali mezi indiánskými kmeny v průběhu 19. a 20. století.
pohádky a legendy

Déšť a jaguár

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>