Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2008

Silmarillion (ilustrované vydání)
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.

Da Vinciho kód - cestovní deník

148 Kč
Hobit (ilustrované vydání)
(8x)
Ilustrované vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem. S ilustracemi Alana Lee.

Hobit (ilustrované vydání)

500 Kč
Veronika se rozhodla zemřít
(8x)
Příběh světoznámého brazilského autora o mladé Veronice, která až v sanatoriu pro duševně choré začne bojovat o svůj život.
Ukázky

Veronika se rozhodla zemřít

268 Kč
Brida
(13x)
Třetí román oblíbeného autora z roku 1990, ve kterém navazuje v jiné poloze na svůj proslavený román Alchymista. Brida je skutečný příběh jedné z nejmladších učitelek čarodějnické tradice.

Brida

211 Kč
Zlaté číslo
Autor se snaží prokázat, že existuje estetika založená na vědeckém základě. Své tvrzení, že zlatý řez je matematickým klíčem krásy, zdůrazňuje natolik, že mýtus o něm nastoluje s konečnou platností.

Zlaté číslo

415 Kč
Třicet dva chwanů
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.

Třicet dva chwanů

89 Kč
Střet civilizací
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.

Střet civilizací

448 Kč
Dusím se ve vlastní šťávě
(1x)
Autorčin poslední román, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Líčí život s druhým manželem Donem a dvěma pubertálními dcerami, který trávili na překrásném, ale obtížně dostupném ostrově Vashon.

Dusím se ve vlastní šťávě

236 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>