Nejprodávanější e-knihy v roce 2012
společenské vědy

Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Tyranie okamžiku - 20%
(5x)
Originální esej odborníka v oboru sociální antropologie, formulovaný s vtipem a nadledem. Proč všechny úžasné technologie vynalezené k úspoře času vedou nezadržitelně k tomu, že budeme mít nevyvratitelný pocit, že času máme stále méně?
společenské vědy
Ukázky

Tyranie okamžiku

99 Kč
79 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Závoj a džíny - 20%
Životní osudy žen žijících v islámu. Kromě reportáží tu nacházíme obecnější zamyšlení i osobní vzpomínky, mezi autorkami jsou vedle žen pocházejících přímo z islámských zemí také Češky, např. známé novinářky P. Procházková a P. Jazairiová.
společenské vědy
Ukázky

Závoj a džíny

118 Kč
94 Kč
Stopy na Měsíci - 20%
(8x)
Mezinárodně uznávaný odborník na problematiku kosmických letů popisuje přípravy i průběh všech výprav amerických kosmonautů na Měsíc.
společenské vědy
Ukázky

Stopy na Měsíci

99 Kč
79 Kč
Jak drahá je nepoctivost - 20%
(1x)
V knize Jak drahá je nepoctivost obrací oceňovaný autor Dan Ariely svoji pozornost, jedinečný vhled a novátorský výzkum k otázce nepoctivosti.
společenské vědy
Ukázky

Jak drahá je nepoctivost

149 Kč
119 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
společenské vědy
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Mříže v ráji - 20%
(2x)
Kniha, jejíž editorkou je autorka úspěšné knihy Závoj a džíny, přináší příběhy muslimských žen, které se narodily nebo strávily část svého života v Evropě. Ukazuje, jak rozličné jsou jejich životní styly, názory na svět či stupeň integrace.
společenské vědy
Ukázky

Mříže v ráji

118 Kč
94 Kč
Čerwuiš aneb Z Pacheka do Pacheka oklikou přes střední Evropu - 20%
(1x)
Skutečný příběh Čerwuiše, jihoamerického indiána z paraguayského kmene Čamakoko, kterého přivezl roku 1908 do Praha cestovatel A. V Frič.
společenské vědy
Ukázky

Čerwuiš aneb Z Pacheka do Pacheka oklikou přes střední Evropu

99 Kč
79 Kč
Sexualita bez tabu - 20%
(1x)
Osobitá kniha, umožňující seriozní a nekompromisní čtenářský pohled na sexuální chování člověka, jeho zvyky a psychologii v podmínkách života dnešní složité doby a existence lidské civilizace v ní.
společenské vědy
Ukázky

Sexualita bez tabu

175 Kč
140 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>