Nejprodávanější Kniha v roce 2012
beletrie

Návrat Krále Šumavy - 6%
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.
beletrie

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
356 Kč
Čechy, země zaslíbená - 11%
(8x)
Hrdinka nového románu Petry Hůlové přijíždí do Čech, aby si vydělala. Příběh Ukrajinky Olgy je výpovědí o nelehkém životě v cizí zemi.
beletrie
Ukázky

Čechy, země zaslíbená

223 Kč
198 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
beletrie

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Tak trochu úžasní - 6%
(6x)
Nejprodávanější humoristická kniha v Británii roku 2011. Všichni nesnáší dokonalé rodinky. Takže Battleovy si prostě zamilujete! Ideální čtení pro každého, kdo měl v životě pocit, že s ním doma žije podivná skupinka cizinců, kterým se říká příbuzní.
beletrie

Tak trochu úžasní

253 Kč
238 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
beletrie

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Lucemburská zahrada - 6%
(8x)
Román líčí sled událostí, které se přihodily hrdinovi v důsledku toho, že v okamžiku nesoustředěnosti položil ruku na nesprávné klávesy počítače a do vyhledávače napsal jedno slovo špatně. Kniha oceněná Magnésií Literou pro nejlepší knihu roku.
beletrie

Lucemburská zahrada

229 Kč
215 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
beletrie

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Děti chovatelů slonů - 6%
(2x)
Peter Hoeg, autor bestselleru Cit slečny Smilly pro sníh, se vrací v plné síle a opět nechává vyniknout své charakteristické znaky - neotřelý jazyk, podněty k přemýšlení, osvěžující humor a strhující děj.
beletrie

Děti chovatelů slonů

304 Kč
286 Kč
Muž, který chtěl být šťastný - 11%
(15x)
Tato knížka nám ukazuje, jak se osvobodit od věcí, které nám brání v tom, abychom byli skutečně šťastní.
beletrie

Muž, který chtěl být šťastný

251 Kč
223 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
beletrie

Prosím stručně

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>