Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2014

Jarní mrtví
(1x)
Čtvrtý případ inspektorky Malin Forsové.

Jarní mrtví

280 Kč
Jaroslav Seifert v mozaice postřehů z pera jeho přátel
Nová kniha Vratislava Ebra je rozsahem spíš menší, ale svým obsahem to bohatě kompenzuje. Autor zde oslovil na osmdesát osobností kulturního, společenského a vědeckého života, aby zavzpomínali na největšího českého básníka Jaroslava Seiferta.

Jaroslav Seifert v mozaice postřehů z pera jeho přátel

161 Kč
Ježek v kleci
Rozsáhlý a unikátní rozhovor, který s Jaroslavem Foglarem vedl v letech 1982 - 1985 Pavel Maurer, pozdější zakladatel restauračního žebříčku Grand Restaurant.

Ježek v kleci

179 Kč
Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy
(2x)
Kniha o Jižní Americe a Antarktidě je poutavým a čtivým druhem literatury faktu, je druhou publikací daného žánru, po loňském „Snu o Tichomoří“ o omamujícím světě Polynésie, Melanésie a Mikronésie se strhující historií a kulturou.
Ukázky

Jižní Amerikou na Konec světa a pak dál do Antarktidy

314 Kč
Karel Prager
(2x)
Kontroverzní dílo a osobnost kroměřížského rodáka a nejvýznamnějšího českého architekta druhé poloviny 20. století představuje obsáhlá monografie k jeho nedožitým devadesátinám.
Ukázky

Karel Prager

359 Kč
Karty nelžou

Další a poslední pokračování knihy z prostředí zdravotnické záchranné služby, kterým se prolíná osobní a nečekaně končící příběh hlavní hrdinky.

Karty nelžou

242 Kč
Kat
Román současného bulharského spisovatele Stefana Kisjova Kat zpracovává nadčasové, stále atraktivní a aktuální téma zločinu, překračování hranic mezi dobrem a zlem. Příběh se odehrává z převážné části v kulisách totalitního Bulharska.

Kat

195 Kč
Kdo jinému jámu kopá
(2x)
Každé přísloví v této knize obsahuje krátký srozumitelný výklad, základní heslo k vyhledání a ilustraci.

Kdo jinému jámu kopá

314 Kč
Klička a gól!
Téměř detektivní pátrání sportovního reportéra Oskara Ráčka a jeho věrné přítelkyně jezevčice Berty nás zavede do zákulisí tolik oblíbeného sportu, jakým je fotbal.

Klička a gól!

124 Kč
Kočka v Zemi čísel
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>