Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2014

Barva z kosmu
Ve vesmíru strašidelného příběhu přesunul H. P. Lovecraft zdroj hrůzy z člověka a jeho malého světa do temných neprobádaných propastí mezihvězdného prostoru...

Barva z kosmu

224 Kč
Červenka
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.

Červenka

269 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Jistě, pane premiére
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.

Jistě, pane premiére

359 Kč
Jsem mrtvý, neplačte

Román začíná v pražské pitevně lékařské fakulty a v sále umírajících pardubického lazaretu končí. Vědecky zkoumaná těla mrtvých z východní ruské fronty spojuje oblouk osudů dvou protagonistů – otce a syna, Františka a Antonína Jedličkových.

Jsem mrtvý, neplačte

233 Kč
Rudolf Klekner – Klekner
Nabízíme vám autentické zápisky mimořádných zážitků a obdivuhodných nápadů Rudolfa Kleknera, pacienta několika psychiatrických léčeben, které jsme získali z jeho pozůstalosti.

Rudolf Klekner – Klekner

150 Kč
Setkání s andělem
Víte o tom, že andělé neustále hlídají naše kroky? Ponechávají nám však svobodnou vůli. Nezasahují nám do života dokud je o to nepožádáme. Pokud poprosíme o pomoc, vždy ji dostaneme.

Setkání s andělem

351 Kč
Život byl pes
(1x)
Tak tady jsem! Já, pes Život! Mysleli jste snad, že to nezvládnu? To bych se nesměl jmenovat Život. Dokázal jsem spoustu věcí...

Život byl pes

206 Kč
Ach jo
Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad maličkostmi. Posadit se a říct si, jaký byl náš den.

Ach jo

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>