Nejprodávanější tituly - leden 2015
moderní svět a civilizace

Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Černá labuť - 6%
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
moderní svět a civilizace

Černá labuť

467 Kč
439 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
moderní svět a civilizace

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
moderní svět a civilizace

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Atlas muslimských strašáků - 11%
Bronislav Ostřanský, sleduje současnou kontroverzní polemiku o islámu a rozborem vybraných „strašáků“ by chtěl přispět k lepšímu chápání islámu a muslimů.
moderní svět a civilizace

Atlas muslimských strašáků

212 Kč
188 Kč
Svět, který skončil včera - 11%
(3x)
Nositel Pulitzerovy ceny předkládá jedinečné dílo, v němž se zamýšlí nad tím, jak by mohly určité prvky tradičního fungování obohatit a zlepšit náš moderní život.
moderní svět a civilizace

Svět, který skončil včera

539 Kč
479 Kč
Dobytí Evropy Amerikou - 11%
(1x)

„Zastavte Putina!“ Zaútočí Rusko? Stojí „Ivan“ za dveřmi?

Od počátku krize na Ukrajině na nás v novinách vyskakují Putinovy karikatury, které ho představují jako výbojného cara.

moderní svět a civilizace

Dobytí Evropy Amerikou

243 Kč
216 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
A jde se na to! - 11%

Michael Morris vysvětluje praktické způsoby, kterými se dá přispívat k dobru Země a lidstva i co může člověk udělat pro své zdraví, spokojenost a seberealizaci. Čtenář najde v knize alternativní řešení v hospodářství, finančnictví i vzdělávání.

moderní svět a civilizace

A jde se na to!

297 Kč
264 Kč
Místo času - 11%
První knižní titul odborných textů amerického kulturního antropologa a laureáta šestnácté Cena VIZE 97 pro rok 2014, který ji získal za své celoživotní dílo jako člověk vždy hájící svobodu slova a myšlení, propojenou s mravní zodpovědností.
moderní svět a civilizace

Místo času

140 Kč
124 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>