Nejprodávanější knihy - leden 2015
romány

Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
Dívky z Montmartru
(1x)
Srdceryvný román odehrávající se během Zlaté éry v Paříži, inspirovaný jedním tehdejším obecně známým soudním procesem a skutečným příběhem dívky, jež Edgaru Degasovi stála modelem.
romány

Dívky z Montmartru

314 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Váha světla
(1x)
Stanislav Struhar se narodil v roce 1964 v Gottwaldově, dnešním Zlíně. V roce 1988 emigroval spolu s manželkou do Rakouska, jejich syn je mohl následovat až po pádu železné opony.
romány

Váha světla

233 Kč
Proměny
Kniha Proměny se předchozím románům (Bereme, co je, Obsazeno a Víme svý) podobá autenticitou, syrovostí a soucitem, potřebou pochopit co se děje s lidmi, zjistit, jak žít, aby život nebyl převážně řadou proher nebo křiváren.
romány

Proměny

216 Kč
Prostě láska
Strhující prvotina americké autorky s českými kořeny, o jejíž zfilmování projevil zájem Hollywood.
romány

Prostě láska

206 Kč
Záskok
(1x)
Humorný román z divadelního prostředí o tom, že i druhořadí herci občas dostanou svou šanci.
romány

Záskok

296 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč