Nejprodávanější tituly - leden 2015
cestování

Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Moje hrady a zámky - 11%
(1x)

V knize, která má formu deníku, čekají na děti základní informace, ale hlavně velké množství neotřelých úkolů, které jim pomohou vytvářet si kladný vztah k jednotlivým památkám, ale i k historii jako takové.

cestování
Ukázky

Moje hrady a zámky

224 Kč
199 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

cestování

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Prstem po mapě světa - 11%
Jak těm, kteří chtějí, třebas jen z pohodlí svého obýváku, nakouknout až kamsi za zakřivený horizont, bezpečně tak navštívit pár exotických míst a dozvědět se i cosi zajímavého o nepříliš dostupných lokalitách.
cestování

Prstem po mapě světa

248 Kč
220 Kč
Příběh černé Afriky - 11%
Kniha o subsaharské Africe je již třetím cesto-faktopisem - poutavou kombinací literatury faktu s osobním cestovatelským svědectvím. Přináší systematický pohled na země Západní, Střední, Jižní a Východní Afriky.
cestování

Příběh černé Afriky

449 Kč
399 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestování

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Šťastná to země - 11%
(1x)
Nejedná se o ryzí cestopis, ani to není průvodce. Je to svěží vyprávění člověka, který má za sebou těžkou životní zkoušku a psaní mu v ní pomohlo. Stalo se mu v jistém smyslu i drogou. Povolenou a mysl osvobozující.
cestování

Šťastná to země

251 Kč
223 Kč
Tajemné stezky - České středohoří - 11%
Druhé vydání dílu věnovanému Českému středohoří z edice Tajemné stezky.
cestování

Tajemné stezky - České středohoří

269 Kč
239 Kč
Ti, kteří utíkají pěšky - 20%
(2x)
Cestopis, který čtenáře zavede do mexických Měděných kaňonů, kronika jednoho běžeckého závodu nebo odhalení pravdy o zázračných běžcích kmene Tarahumara, které proslavila kniha Zrozeni k běhu?
cestování
Ukázky

Ti, kteří utíkají pěšky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>