Nejprodávanější tituly - leden 2015
cestování

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
cestování
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Poslední země - 11%
Kniha zachycuje zážitky autora z pobytu v Antarktidě.
cestování

Poslední země

212 Kč
188 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
cestování

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Vzpomínky námořníka 2. - 11%
Podivuhodný životní příběh námořního velitele ČNP v období tzv. normalizace, kdy se plavil jednak na lodích ČNP Jiskra nebo Praha a jednak na lodích ČSPD Banská Bystrica, Lednice nebo Kremnica.
cestování

Vzpomínky námořníka 2.

296 Kč
263 Kč
Aloha Molokai - 20%
Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a pozorovat západ slunce?
cestování
Ukázky

Aloha Molokai

149 Kč
119 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestování
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Cesty za romantikou a erotikou - 20%
Autor, známý sexuolog, cestoval do Afriky, Austrálie, Číny a Chile. Osobitým vyprávěním dokazuje, že zatímco o sexu lze mluvit a psát velmi racionálně, romantická láska jako exploze v bazaru emocí nemá s racionalitou nic společného.
cestování
Ukázky

Cesty za romantikou a erotikou

99 Kč
79 Kč
Dubaj - 20%
Vyčerpávající přehled dubajských zajímavostí: mrakodrapy, súky, pláže, mešity a mnohé další. Od nákupních center až po plavby na plachetnicích dhau a výlety do pouště: jak nejlépe využít volný čas.
cestování
Ukázky

Dubaj

129 Kč
103 Kč
Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska - 20%
Cestujete po krásách Moravy a Slezska a rádi byste našli tu nejromantičtější vyhlídku? Náš průvodce vás k ní přivede. V publikaci najdete vše podstatné: Souřadnice GPS, rozhledovou růžici, popis příjezdu či přístupu a mnoho dalších informací.
cestování
Ukázky

Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska

99 Kč
79 Kč
Grónská setkání - 11%
Report z náročné expedice do nádherného i drsného Grónska. Jak se to všechno seběhlo, co vše výpravu potkalo, s čím vším se během této anabáze musela potýkat? Odpovědi nejen na tyto otázky naleznete uvnitř knihy.
cestování

Grónská setkání

189 Kč
168 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>